Mosselrit 2016

Last Updated: 20 September 2017

Zaterdag 10 september hebben we de 10e editie van de alom bekende Mosselrit weer mogen rijden. Het was een prachtige zonovergoten dag om te rijden. Het aantal deelnemers was net iets minder dan 400, wat wederom een prachtig resultaat is.

Helaas hebben we ook een vervelend smetje moeten constateren tijdens deze 10e editie, namelijk dat er een misverstand is ontstaan omtrent de gemaakte afspraken met de politie.

Om 5 minuten voor onze vertrektijd ontvingen wij de mededeling van de betrokken agent, dat we niet zoals in voorgaande jaren in colonne alles mochten passeren.

Wij hebben dit toen nog direct omgeroepen, maar omdat de motoren al gestart waren is dit bericht vermoedelijk niet door een ieder gehoord.

Hierdoor is met name in het ochtenddeel, waar we een aantal verkeerslichten moesten passeren is de groep helaas uiteengevallen. Gelukkig is het tweede deel geheel vlekkeloos verlopen en hebben we deze als gehele groep kunnen rijden.

Na afloop hebben we kunnen genieten van de Mosselen (of broodje kroket) en de live muziek van de band Fast Lane.

Ondanks alles hebben we ook weer heel veel positieve reacties mogen ontvangen en weer veel toezeggingen voor volgend jaar.

Wij willen een ieder bedanken, de sponsoren, alle mensen die zich hebben ingezet voor deze dag, maar natuurlijk jullie als motorrijders die ieder jaar weer naar het mooie Zeeland komen om met ons de Mosselrit te rijden. 

 

Dank jullie wel.

 

 

Youtube video van MBTZ van de Mosselrit 2016!