Last Updated: 20 September 2017

Zaterdag 10 september hebben we de 10e editie van de alom bekende Mosselrit weer mogen rijden. Het was een prachtige zonovergoten dag om te rijden. Het aantal deelnemers was net iets minder dan 400, wat wederom een prachtig resultaat is.

Helaas hebben we ook een vervelend smetje moeten constateren tijdens deze 10e editie, namelijk dat er een misverstand is ontstaan omtrent de gemaakte afspraken met de politie.

Om 5 minuten voor onze vertrektijd ontvingen wij de mededeling van de betrokken agent, dat we niet zoals in voorgaande jaren in colonne alles mochten passeren.

Read more: Mosselrit 2016
Last Updated: 20 September 2017

Op 1 april 2007 organiseerde onze voorzitter (die toen nog lid was van de landelijke Honda Shadow motorclub) samen met zijn vrouw een motorrit in Zeeland. Een stralende mooie dag waar 86 motorrijders op af kwamen. Een mooie rit door het Zeeuwse platte land en waarbij de vrouw van de voorzitter in klederdracht langs de kant van de weg de motorrijders begroete en op bolussen met koffie trakteerde. En aan het eind van de rit werd samen mossels  gegeten, hier dankt de rit ook zijn naam aan  “De Mosselrit”

Read more: Geschiedenis Mosselrit
Last Updated: 23 November 2017

Mosselrit 2017 en Verder.

In 2016 hebben we de 10e editie van de mosselrit mogen beleven. Voor ons als kleine club toch weer een hele prestatie om het evenement te organiseren.
Ondanks dat de rit in de wijde omtrek bekend is, gezien de vele rijders uit Belgie en Duitsland met daarbij het prachtige weer viel de opkomst ons helaas wat tegen.
Wat kunnen de redenen zijn, hebben we er te weinig bekendheid aan gegeven, raken de rijders uitgekeken op al jaren dezelfde route, komt het omdat er die dag meerdere motorevenementen waren in Zeeland??

Read more: Vooruitblik en einde Mosselrit