Lid worden

Last Updated: 15 April 2018

L.E.E.-riders leden

Lid worden van de L.E.E.-Riders. Hoewel wij een kleine club zijn en ook klein willen blijven, staan wij altijd open voor nieuwe leden. Zowel mannen als vrouwen maar ook stellen zijn lid van onze gezellige vriendenclub. Binnen de club kennen wij geen verplichtingen en we hebben een slogan: “ het is niet belangrijk wie je bent en het is ook niet belangrijk wat je bent… het is belangrijk hoe je bent! “De leeftijden van onze leden liggen tussen de 30 en 60 jaar.  De club is een vriendenclub.

Ook op wat voor motor je rijdt is ook niet belangrijk, of je nu op een Harley Davidson rijd, een Kawasaki Vulcan of een Honda Shadow etc ….Het gaat om de band die we met elkaar hebben. Binnen de club heerst een gemoedelijke relaxte sfeer.

Minimaal één keer in de twee weken organiseren we een clubrit en een paar keer per jaar hebben we een grote rit. Bv. Naar Urzig aan de Moezel in Duitsland.

Ook organiseren we één keer in de maand een clubavond. Deze houden we meestal bij één van de leden thuis.

Voel jij je aangesproken en zou jij wel eens een clubrit met ons willen meerijden om de sfeer van de club te proeven zonder verdere verplichtingen? Dan staan wij geheel voor jou open. Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor slechts €30,00   per jaar ben je al lid. 
Voor 2018 behoefde er geen contributie betaald te worden. (er was voldoende geld is kas)

Wil jij je aanmelden als lid of gewoon eens een kennismakingsrit met ons meerijden? Stuur dan even een e-mail aan ons secretariaat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Wij hopen je te mogen verwelkomen binnen onze gezellige motor club.